Caras in sos de rosii la cuptor

de nadea68 in Crap / Caras, 18 Oct 2013 | 14331 vizualizari

 

Si daca-i vineri v -am adus peste..buuuuunn!!! :))

 

INGREDIENTE

  • 2 carasi maricei
  • 1 ceapa rosie
  • usturoi
  • 500 ml suc de rosii
  • ulei
  • faina
  • sare
  • piper
  • rozmarin
  • dafin
  • leustean
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Caras in sos de rosii la cuptor:

Mai intai curatam pestele,il spalam si-l crestam.Dam cu sare si-l lasam cam 30 minute deoparte.

Dupa accea  il dam prin faina si-l punem in tigaie la rumenit.

Il rumenim pe ambele parti.

Intr-o alta tigaie puem la calit ceapa taiata felii si usturoiul.Dupa ce devine transparenta ceapa adaugam sucul de rosii,sare,piper,rozmarin,dafin.Mai lasam pe foc un pic..

Intr-un recipient adapt pentru cuptor punem pestele peste care varsam sucul de rosii.

Puem la cuptor incalzit 30 minute la 220°.

Dupa ce e gata adaugam leusten sau patrunjel.

Cu mamaliguta e foarte bun!!

TIPS-URI

1

eu am folosit 2 carasi dar se poate folosi cat peste doriti si ce peste doriti :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Caras in sos de rosii la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

nadea68 1

19.10.2013, 15:40

multumesc

Rocsi 1

19.10.2013, 22:13

Arata tare bine. Si alor mei le-ar placea asa ceva.

nadea68 1

19.10.2013, 22:31

rocsi,cred ca le-ar place daca si baiatul meu a mancat un caras intreg de obicei nu se omoara dupa peste

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Crap cu za 'atar - la cuptor